İl Müdürlüğümüzde Kurum İçi Eğitimler Düzenlendi.

29 Aralık 2023

YILIN SON HAFTASINDA HAFTA BOYUNCA KURUM İÇİ EĞİTİMLER DÜZENLENDİ. 
 

25 Aralık 2023 tarihinde İl Tüketici Hakem Heyetimiz ile Adapazarı İlçe Tüketici Hakem Heyetlerimiz bir araya gelerek yıl boyu alınan kararlar, geçmiş yıllara göre oluşan istatistikler hakkında değerlendirmeler yapılmıştır. Tüketici Hakem Heyetleri olarak heyetlerde görevli Raportörlerin, Kaymakamlıklarda görevli İrtibat Personellerinin, heyetlerin karar almalarında ihtiyaç halinde başvurdukları Bilirkişiler ile sürekli irtibat halinde olunmakta ve süreçlerde oluşabilecek sorunların önlenmesi hedeflenerek, daha başarılı olmak için çalışmalar yürütülmektedir.
 
26 Aralık 2023 tarihinde Sakarya İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden Kurum personelimize yönelik öğleden önce Afet Farkındalık Eğitimi, öğleden sonra ise Temel İlk Yardım Eğitimleri düzenlenmiştir. Özellikle deprem bölgesinde yer alan İlimizde bu ve buna benzer eğitim faaliyetlerinin artırılarak devam etmesi hedeflenmektedir.
 
27 Aralık 2023 tarihinde Aralık ayı Mutabakat Komitesi toplantısı, sonrasında ise Sakarya Ticaret Mahkemesi Başkanı İsmail KÖROĞLU ve Sakarya Ticaret Sicil Müdürü Ahmet Kale ile Anonim Şirket ve Kooperatif Genel Kurullarına Bakanlık Temsilcisi olarak katılan personellerimiz ile birlikte istişare toplantısı düzenlenmiştir. Geçtiğimiz haftalarda İl Müdürlüğümüzde görevli Tüketici Hakem Heyetleri Raportörleri ile birlikte İcra Mahkemesi Başkanı Tarık BİNGÖL, Tüketici Mahkemesi Başkanı Neslihan ŞENEL ziyaret edilmiş, süreçler hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılması sağlanmıştır.
 
28 Aralık 2023 tarihinde Anonim Şirket ve Kooperatif Genel Kurullarına Bakanlık Temsilcisi olarak katılan personellerimiz ile birlikte 2023 yılında icra edilen Genel Kurullar, süreç içerisinde yaşananlar ve gelecek yıl planlaması üzerine toplantı düzenlenmiştir. Yine gün sonunda tüm İl Müdürlüğü personeli ile bir araya gelinerek 2023 yılında icra edilen Müdürlük faaliyetlerimiz, önceki yıllara göre dönem içi istatistiklerimiz ve gelecek yıl için planlanan süreçler ve hedefler ile ilgili değerlendirmeler yapılmıştır.
Yeni yılın başta tüm personellerimiz olmak üzere herkese sağlık huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.